Curs de utilizare a platformei Moodle in educatia adultilor

În cadrul proiectului Adult and ICT Learning, Asociatia REPERE deruleaza un program de formare in domeniul ICT Learning cu tema Utilizarea platformei Moodle in educatia adultilor, incepand cu 25 martie 2007.

Asociatia REPERE din Bucuresti deruleaza proiectul Grundtvig Learning Partnership "Adult and ICT Learning", in parteneriat cu Portugalia si Germania, proiect finantat de catre Comisia Europeana prin ANPCDEFP.

In cadrul acestui proiect, Asociatia REPERE deruleaza un program de formare in domeniul ICT Learning cu tema "Utilizarea platformei Moodle in educatia adultilor", incepand cu 25 martie 2007.

Sunteţi invitaţi sa participati la derularea acestui proiect si la cursul de formare. Cei interesati sa se inscrie sunt rugati sa trimita o scrisoare de intentie si un CV, format Europass la adresa de e-mail mpanoschi@yahoo.co.uk pana la data de 8 martie 2008.

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.