Curs de securitate cibernetică de la Ascendia – gratuit

Data:

Comunicat de presă
🔴 În lumina anticipatelor intensificări ale atacurilor cibernetice, în contextul invadării Ucrainei de către Rusia, precum și a unor valuri de dezinformare, infectare cu malware, ransomware și activității de tip phishing, ASCENDIA S.A. pune la dispoziția tuturor companiilor și instituțiilor românești și moldovenești, cu titlu complet și gratuit, cursul de Securitate Cibernetică dezvoltat de către compania noastră.
Acest curs poate fi accesat începând din acest moment, aici:
Toate persoanele, instituțiile și companiile interesate îl pot parcurge online la adresa menționată, gratuit.
Companiile și instituțiile care dețin platforme Learning Management System (LMS) pot folosi cursul online oferit și în propriile sisteme. Pentru a obține pachetele SCORM compatibile, vă rugăm să ne contactați direct.
🔴 Apel la dezvoltare de materiale suport pentru securitate cibernetică
În același ton, punem la dispoziție tuturor companiilor sau specialiștilor ce doresc să se implice în dezvoltarea de materiale suport pentru protecția cibernetică a companiilor și instituțiilor din România și Republica Moldova, tot cu titlu gratuit, licențe pentru editorul de cursuri online LIVRESQ (www.livresq.com). Vă rugăm să ne contactați pentru detalii la office@ascendia.ro.
Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

Partajează articolul:

Abonează-te

spot_imgspot_img

Populare

Similare
Related

Learning & Development Junior Consultant (f/m) – Limited Period 2 Years @Lidl

We are looking for a creative, yet analytical and...

Global Leadership Development – Senior Instructional Designer, Manager @ PwC Romania

Line of ServiceInternal Firm Services Industry/SectorNot Applicable SpecialismIFS - Human Capital...

EMEA Learning and Development Manager @Stefanini EMEA

Main responsibilities: · Partners with senior managers and leaders to...

Learning Support Team Manager @Orange

How would you like to work in IT, toying with...