Curs de limba engleza pe Internet, gratuit pentru 500.000 de copii romani

  0
  7

  Mingoville, un curs de limba engleză pe Internet, este disponibil şi în România. Mulţumită sponsorilor, cursul este oferit gratuit pentru utilizatorii din România. În ţara în care a fost creat şi în alte multe locuri din întreaga lume, mai mult de 100.000 de copii îl folosesc deja. Această aplicaţie amuzantă şi interactivă în acelaşi timp a fost aleasă dintre companiile participante la o competiţie organizată în toată Europa şi recomandată oficial de Ministerul Danez al Educaţiei profesorilor de limba engleză şi şcolilor elementare. Cursul îi ajută pe copii atât la îmbunătăţirea vocabularului, cât şi la folosirea imediată a cunoştinţelor acumulate – să creeze poveşti proprii, să înregistreze pronunţia cuvintelor sau cântece sub formă de karaoke.

  Cursul on-line de limbă engleză este lansat în România într-o formă specială  de abonament sponsorizat. Aceasta înseamnă că, înainte de a intra pe piaţa din România, Mingovile s-a adresat unor parteneri puternici ce sunt dispuşi să sponsorizeze cursul  în România. De aceea, în timp ce în alte ţări cursul este în intregime plătit, pentru utilizatorul din România cursul este gratuit.

  Cursul  este special şi pentru că este pe de-a întregul aplicabil prin intermediul internetului, astfel  utilizatorii nefiind nevoiţi să comande şi să aştepte un CD. Progresul cursului este salvat on-line pentru ca utilizatorii săi să se poată verifica oricând şi să-l poate aplica de oriunde.
  Cursul, disponibil la www.mingoville.ro, aplică cele mai noi cunoştinţe din domeniul pedagogiei, care spun că spiritul ludic al copiilor şi intuitivitatea lor joacă un rol major în potenţialul lor de învăţare. Prin această caracteristică cursul este creat într-un mod distractiv şi jucăuş. În timp ce folosesc aplicaţia, copiii sunt în permanenţă expuşi limbii engleze vorbite, ceea ce îmbunătăţeşte semnificativ abilitatea copiilor români de a vorbi în limbă engleză

  Chiar şi instrucţiunile din curs sunt în limba engleză iar vocabularul nu include în mod intenţionat toate cuvintele folosite în misiunile din program. Copiii trebuie să intuiască înţelesul cuvintelor din context şi din grafica bogată, fapt ce se potriveşte de minune personalităţii lor curioase.

  Mingoville este un oraş locuit de flamingi. Copiii vor cunoaşte numeroasa familie Pinkelton. Fiecare dintre personajele existente are un rol distinct în procesul de învăţare din cauza faptului că profesia sau rolul fiecăruia în ierarhia familiei sunt legate de un set de cuvinte pe care ea sau el le introduce într-un fel amuzant şi expresiv. Flamingii pot fi folosiţi ca ghizi pentru diferite misiuni ale aplicaţiei. Copiii pot completa formulare cu întrebări, pot face desene sau înregistra melodii iar apoi pot publica totul pe web.

  Despre Centrul de Educaţie Online Danez

  Centrul de Educaţie Online Danez – o companie din peninsula Scandinavă, creatorul cursului Mingoville, este un furnizor experimentat de conţinut online. Cursul Mingoville numără peste 50 000 de utilizatori din sectorul privat şi şcoli doar în peninsula Scandinavă. În rest, programul are utilizatori în peste 60 de ţări din întreaga lume. Varianta sponsorizată a programului Mingoville este în curs de lansare în Polonia, Israel, Turcia, Olanda, Vietnam, şi Republica Cehă. Mingoville colaborează de asemenea cu guvernul regional din Kerala, India şi cu cea mai mare organizaţie non-profit din zonă pentru a furniza cursul Mingoville şcolilor din acesta regiune.

  * În conformitate cu Institutul Naţional de Statistică, în România sunt 2,318,916 de copii cu vârste între 5 şi 14 ani. În 2005, gradul de penetrare a Internetului în România era de 23,1% (sursa: statistică a ANRCTI – Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologie).

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.