Copiii devin atât de dependenţi de iPad, încât au nevoie de terapie

Unii copii devin atât de dependenţi de iPad-uri şi de telefoane mobile inteligente, încât au nevoie de tratament psihologic, scrie publicaţia britanică The Telegraph.

Experţii îi avertizează pe părinţii care îşi lasă copiii să acceseze tablete-pc mai multe ore pe zi că îi expun unui pericol pe termen lung.

În Marea Britanie, cel mai tânăr pacient care primeşte tratament  împotriva dependenţei de tablete şi telefoane mobile inteligente este o fetiţă de doar 4 ani.

Părinţii ei s-au adresat unui terapeut după ce fetiţa a devenit din ce în ce mai “supărată şi imposibil de consolat” pentru că i-a fost luat iPad-ul pe care-l folosea câte 4 ore pe zi.

Sursa: The Telegraph / Edunews

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.


Tags assigned to this article:
aspecte eticeiPad