Contributii substantiale la implementarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetare

Data:

Conferinta Internationala de Invatamant Virtual – ICVL si Conferinta Nationala de Invatamant Virtual – CNIV sunt cele mai importante evenimente din domeniul eLearning organizate in RomaniaRecent, s-au desfasurat, simultan, la Constanta, cea de-a II-a editie a Conferintei Internationale de Invatamant Virtual (ICVL 2007 – www.icvl.eu/2007) si cea de-a V-a editie a Conferintei Nationale de Invatamant Virtual (CNIV 2007 – www.cniv.ro/2007 ).

Organizatorii conferintelor au fost Universitatea din Bucuresti, Universitatea "Ovidius" din Constanta si compania SIVECO Romania.

"Ne bucuram ca alaturi de Universitatea Bucuresti si Universitatea Ovidius din Constanta sa ne implicam in organizarea unui eveniment de o asemenea anvergura. SIVECO Romania sprijina constant promovarea celor mai noi resurse IT&C si modalitatile diverse prin care acestea pot fi integrate in sistemul educational" a declarat Radu Jugureanu, AeL eContent Manager in cadrul SIVECO Romania.

Sesiunile s-au derulat in incinta Universitatii "Ovidius" din Constanta fiind axate in acest an pe promovarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetare, punandu-se un accent deosebit pe implementarea tehnologiilor societatii informationale (IST/FP6/FP7) la nivelul exigentelor Uniunii Europene.

Cele doua conferinte au castigat an de an in notorietate, devenind un punct de maxim interes pentru cercetatori, specialisti din domeniul eLearning, profesori din invatamantul universitar si preuniversitar, inspectori, consilieri, pedagogi, psihologi, elevi si studenti.

La editia din acest an au participat delegati din: SUA, Anglia, Spania, Brazilia, Thailanda, Iran, Grecia, Turcia, Macedonia, Republica Moldova si Romania.

La conferinte au fost inscrise peste 100 de lucrari avand ca obiectiv promovarea si implementarea resurselor IT&C in invatamant si in formarea continua precum si atragerea si includerea tinerilor in programele de cercetare si dezvoltare din domeniul educational.

Pe timpul desfasurarii lucrarilor Conferintei Nationale de Invatamant Virtual a avut loc si Expozitia "Software Eductional 2007" in cadrul careia au fost prezentate produse si aplicatii software, programe educationale si strategii de dezvoltare in domeniul educational.

Lucrarile si produsele software cu un grad sporit de inovativitate au fost premiate in cadrul Concursului "Software Educational 2007", de catre SIVECO Romania si Universitatea din Bucuresti.

Nume consacrat la nivel national si international in domeniul IT&C si al solutiilor de eLearning, SIVECO Romania contribuie direct la crearea si dezvoltarea societatii informationale – sprijinind activ implementarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetare.

Anca Crahmaliuc
Anca Crahmaliuc
Despre SIVECO Romania SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare. Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...