Consultare publică privind viitorul program european pentru tineret

Data:

Este disponibil la adresa http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=YiA&lang=ro un chestionar cu privire la viitoarele activități europene ce vizează dezvoltarea pe plan personal şi social a tinerilor, dobândirea anumitor competenţe şi aptitudini, stimularea implicării tinerilor în comunitate şi, pe plan general, în societate şi în viaţa democratică, pentru a contribui astfel la dezvoltarea sentimentului de cetăţenie activă.

De peste de 20 de ani, Uniunea Europeană promovează programe în favoarea tinerilor, menite să încurajeze mobilitatea, participarea şi dezvoltarea competenţelor acestora prin diverse activităţi non-formale, programe de mobilitate interculturală, de voluntariat internaţional, reuniuni între tineri şi factori de decizie politică, schimburi de bune practici şi de experienţă în rândul organizaţiilor de tineret.

Programul european pentru tineret aflat în curs de desfăşurare în momentul de față se intitulează „Tineret în acţiune” şi se derulează până în decembrie 2013. Au fost deja lansate o serie de iniţiative referitoare la viitorul program.

Dacă doriţi să contribuiţi la elaborarea viitorului program european pentru educaţie şi formare, aceasta este ocazia de a transmite sugestiile dumneavoastră. Sunteți invitat să vă faceți cunoscute opiniile referitoare la modalităţile prin care viitorul program european pentru tineret va putea să răspundă în mod adecvat nevoilor şi aşteptărilor tinerilor şi să aducă soluţii pentru provocările cu care aceştia se confruntă.

Pentru completarea chestionarului veţi avea nevoie doar de câteva minute. Durata unei sesiuni de internet este limitată la 1 oră şi 30 de minute. Dacă depăşiţi acest interval, răspunsurile dumneavoastră nu vor fi salvate în sistem. Vă sugerez să tipăriţi formularul şi să pregătiţi răspunsurile în afara sistemului. Ulterior, le puteţi copia direct în sistem. Chestionarul va fi accesibil până la data de 30 noiembrie 2010.

http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=YiA〈=ro

Opinia dumneavoastră contează !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...