Conferința eLearning România – Ediția 1

Conferința eLearning România – Ediția 1

Link acces:  https://www.facebook.com/elearning.romania/live/

Într-un ocean de tehnologii și soluții educaționale online este esențial să ai un sprijin real și un ghid avizat pentru a-ți transpune viziunea și experiența de predare, și in digital.

Contextul global, progresele tehnologice, schimbările culturale și noile realități modifică continuu felul în care educația trebuie și mai ales, poate fi făcută.

Conferinta eLearning.ro prezintă soluțiile digitale ce se implică activ în România pentru a oferi o bază tehnologică și un suport real cadrelor didactice.

Fie că vorbim de platforme de învățare, editoare de conținut educațional, platforme de management școlar, instrumente de comunicare online sau biblioteci cu lecții interactive, toate au un rol cheie în progresul educational și vor fi prezentate în cadrul conferinței.

 

Cadrele didactice vor afla, direct de la reprezentanții companiilor:

– Cum le ajută fiecare soluție în parte

– Ce anume diferențiază un tip de produs de un altul

Participarea la prima editie a conferintei eLearning.ro din este GRATUITA, desfasurandu-se online.

 

Cand: 10 si 11 Septembrie 2020

Unde: Online – transmisie live pe canalul Facebook al eLearning.ro;

Link eveniment: Aici

 

Invitați:

– Ministerul Educației și Cercetării din România – Proiectul CRED

– LIVRESQ

– Microsoft Romania

– AdServio

– Kinderpedia

– Digitaliada  – Fundația Orange

(programul și lista companiilor este în curs de actualizare)

 

Un eveniment Ascendia S.A, realizat pentru portalul eLearning.ro.

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.