Compania de e-learning românească Ascendia semnează un contract-cadru major cu Consiliul Europei

Data:

Compania de e-learning, Ascendia, a anunțat recent într-un comunicat la Bursa de Valori București că a semnat un contract-cadru cu Consiliul Europei, una dintre cele mai prestigioase organizații interguvernamentale de pe continent. Acest acord vine ca rezultat al unei licitații, în care Ascendia a reușit să se impună în fața altor competitori din domeniul e-learning și training asociat.

Contractul prevede termenii generali de colaborare între Ascendia și Consiliul Europei pentru următorii patru ani, cu o posibilitate de prelungire pentru încă doi ani. Acesta deschide noi orizonturi de colaborare și creștere pentru companie pe scena internațională.

Prin acest contract cu Consiliul Europei, Ascendia plănuiește să-și valorifice și să-și extindă expertiza în domeniul e-learning și serviciilor de training asociate. În același timp, compania vede acestă reusită ca o oportunitate de a influența pozitiv sectorul educațional și de formare profesională din Europa.

Ascendia a salutat această realizare notabilă, subliniind eforturile echipei sale dedicate. Compania se așteaptă cu nerăbdare la o colaborare fructuoasă cu Consiliul Europei în diverse proiecte și programe e-learning.

Mai multe detalii pe site-ul companiei, aici: www.ascendia.ro

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

Partajează articolul:

Abonează-te

spot_imgspot_img

Populare

Similare
Related

Ascendia și InfoCons încheie cu succes prima sesiune a campaniei „Primul Ajutor, o șansă la viață”

Ascendia, lider în furnizarea de soluții de învățare digitală...

Tutorial de înscriere în campania „Primul Ajutor, o șansă la viață”

Ascendia, lider în furnizare de soluții de învățare digitală,...

Ascendia lansează AI Enhancer pentru LIVRESQ, redefinind crearea de conținut e-learning

Ascendia, un lider în soluții de e-learning și o...