Clubul Dascalilor Creativi contribuie la construirea Scolii Viitorului

Data:

www.educreativ.ro premiaza activitatea cadrelor didactice care utilizeaza resurse educationale moderne.

"Clubul Dascalilor Creativi" este o initiativa destinata cadrelor didactice care, prin utilizarea resurselor educationale inovatoare, folosind Tehnologia Informatiei in activitatea didactica de zi cu zi, participa activ la construirea "scolii viitorului".
In vederea promovarii importantei utilizarii TIC in educatie, "Clubul Dascalilor Creativi" a lansat un concurs cu totul special.
 
Acest concurs sustine proiectul Myria Educational, dezvoltat in cadrul unui parteneriat in care s-au implicat companii de renume din industria IT&C – Complet ElectroServ, Microsoft, SIVECO Romania, AltFactor si AMD.
 
"Ideea concursului este sa demonstreze importanta introducerii resurselor educationale interactive inca din primele clase, in vederea obtinerii unor rezultate superioare in procesul de predare/invatare. Cu ajutorul lectiilor multimedia, elevii invata inteligent si cu placere", spune domnul Vasile IFRIM, Director Comercial al  companiei AltFactor.
 
Accesand site-ul www.educreativ.ro, sectiunea „Clubul Dascalilor Creativi”, competitorii vor gasi detalii legate de regulamentul si conditiile de participare la concurs.
 
Invatatorii si institutorii care folosesc materiale didactice multimedia la clasa au ocazia sa castige, pana pe 15 iunie, 5 calculatoare Myria eCreativ 6+ si 50 de seturi de cate 5 produse eduCreativ la alegere.
 
Myria eCreativ 6+ contine programe eduCreativ care transforma fiecare lectie intr-o poveste captivanta si plina de invataminte. Jocul si latura didactica sunt imbinate in mod fericit, in favoarea acesteia din urma. Proiectata in acord cu programa scolara, acoperind toti anii de studiu din Ciclul Primar, suita eduCreativ vine in sprijinul cadrelor didactice care pregatesc marile performante ale celor mici.
 
"Lectiile interactive reprezinta un instrument puternic si flexibil cu ajutorul caruia profesorul poate completa procesul traditional de predare prin motivarea elevilor si prin imbinarea diferitelor sisteme de predare. Astfel, elevii sunt stimulati sa experimenteze ceea ce invata, sa aplice in practica cunostintele dobandite, procesul de instruire devenind mult mai eficient" declara Radu Jugureanu, responsabil pentru continut educational in cadrul SIVECO Romania.
 
Despre eduCreativ
Seria eduCreativ este oferita de catre AltFactor si SIVECO Romania SA.
 
SIVECO Romania SAeste cea mai importanta firma producatoare de software din Romania.
In decursul celor 16 ani de existenta, SIVECO Romania si-a dobandit o solida reputatie in domeniul instruirii asistate de calculator.
Experienta si portofoliul firmei sunt de referinta la nivel national si international.
Plaforma AeL, dezvoltata de SIVECO, este aleasa de Ministerul Educatiei si Cercetarii drept coloana vertebrala a programului de informatizare a invatamantului preuniversitar din Romania, Sistem Educational Informatizat (SEI).
Totodata, AeL a fost nominalizata pentru ICT Prize de catre Comisia Europeana si premiata in cadrul "eEurope Awards for eGovernment". Continutul educational realizat in cadrul proiectului SEI a castigat titlul de cel mai bun continut educational din lume la Gala World Summit for Information Society.
Mai multe informatii puteti afla pe www.siveco.ro.
 
AltFactor S.R.L. este unul dintre cei mai importanti producatori de software educational din Romania.
Abordarea pe care AltFactor o promoveaza in domeniul instruirii asistate de calculator pune accent pe un cadru modern si flexibil pentru instruire, un fundament pedagogic solid, o componenta informativa cuprinzatoare, interactivitate si atractivitate.
Firma si-a construit un portofoliu cuprinzator in domeniul educatiei asistate de calculator, produsele sale fiind destinate atat institutiilor de invatamant, cat si mediului de afaceri.

Mai multe informatii puteti afla pe www.altfactor.ro.

Anca Crahmaliuc
Anca Crahmaliuc
Despre SIVECO Romania SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare. Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...