Colegiul Național Al. I. Cuza din Focșani este în primele zece unități de învățământ din lume în clasamentul concursului internațional Thinkquest

Data:

Colegiul Național ‘Al. I. Cuza’ din Focșani va primi 5.000 de dolari de la Fundatia Oracle, situându-se în primele zece unități de învățământ din lume în clasamentul stabilit la Concursul Internațional ‘Thinkquest’, organizat de Fundația Oracle Education.

În cadrul ThinkQuest Projects, elevii folosesc platforma online și creează proiecte de e-learning și de învățare bazată pe web. Pentru anul școlar 2011 – 2012 în aceastã competiție au fost înscrise 2.500 de școli.

Colegiul Național ‘Al. I. Cuza’ din municipiul Focșani se situeazã în primele zece unitãți de învățământ din lume în clasamentul stabilit la Concursul Internațional ‘Thinkquest’, organizat de Fundația Oracle Education.

Elevii colegiului focșãnean au vârste cuprinse între 11 și 19 ani, de la clasa a V-a pânã la clasa a XI-a, și au fost coordonați de Camelia Mereuțã, profesor de informaticã. Profesoara a coordonat 40 de proiecte ale elevilor pe diverse teme de actualitate.

Sursa: http://edu-news.ro/colegiul-al-i-cuza-din-focsani-in-top-10-la-concursul-international-thinkquest

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...