Cei mai mici dintre politisti au acum o Academie a lor

  0
  7

  Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti impreuna cu SIVECO Romania si AltFactor le-au pregatit elevilor de ciclul primar din Bucuresti o surpriza: un altfel de lectie despre toleranta, drepturile copiilor si regulile de circulatie.

  Elevii din clasele I-IV din Bucuresti au primit din partea Politiei Capitalei CD-ul "Academia Micilor Politisti", o lectie multimedia cu totul speciala. CD-ul a fost realizat AltFactor si SIVECO Romania si vine in continuarea suitei eduCreativ, seria de lectii interactive pentru ciclul primar realizata de cei doi parteneri. Alaturi de eroii eduCreativ, cei mici invata sa circule corect, despre drepturile care le sunt garantate de lege si despre modul in care pot contribui ei insisi la combaterea violentei in scoala si in familie.

  CD-urile au fost distribuite gratuit in toate scolile generale din capitala cu sprijinul Directiei Generale de Politie. Lectia "Academia Micilor Politisti" va putea fi utilizata atat la clasa, de catre cadrele didactice, cat si acasa, de catre fiecare dintre elevii care au primit-o.

  Reactiile cadrelor didactice si ale elevilor dovedesc succesul de care se bucura "Academia Micilor Politisti". Cei mici au fost incantati de abordarea originala si de incercarile prin care au trecut alaturi de Alex. Cu ajutorul povestii, al graficii pline de culoare, al interactivitatii, cei mici invata mai usor, sa inteleg si folosesc informatiile care le sunt predate. Este abordarea care se regaseste in intreaga suita de produse eduCreativ.

  In "Academia Micilor Politisti", istetimea si cunostintele dobandite sunt puse la loc de cinste. Aici castigatori nu sunt nici cei mai puternici, nici cei mai bataiosi – sunt cei mai isteti. "Invata, fii bun, ajuta-ti prietenii!" – acestea sunt valorile din panoplia eduCreativ, valori transmise celor mici cu fiecare noua calatorie in care pornesc alaturi de eroii din lectiile lor preferate.

  Rezultatele deosebite ale campaniei se datoreaza in mare masura daruirii si sustinerii partenerilor care au ales sa se implice in acest proiect. La aceasta reusita a contribuit decisiv sprijinul oferit de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, initiatorul proiectului. Se adauga entuziasmul si profesionalismul echipei eduCreativ care a reusit sa realizeze o lectie speciala si plina de farmec. Totodata, proiectul a beneficiat de contributia Prooptiki Romania care a permis ca prezenta campanie sa se poata adresa unui public atat de numeros.

  O abordare inedita, o tema de mare interes, un parteneriat de succes si o lectie model – astfel ar putea fi caracterizata pe scurt campania „Academia Micilor Politisti”. Versiunea demonstrativa a lectiei este disponibila la adresa http://www.educreativ.ro/educreativ/produse.php.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.