Campania „Fii ambasador eTwinning!” 2013

0
4

logo_eTwinningTEHNE – Centrul pentru Inovare în Educaţie, desemnat de Ministerul Educaţiei să coordoneze implementarea programului eTwinning în România, propune cadrelor didactice participarea activă în promovarea acțiunii eTwinning, prin elaborarea de articole de prezentare a proiectelor eTwinning și a beneficiilor acestora pentru elevi, profesori, școală și/sau comunitate.

Cadrele didactice participante la acțiunea eTwinning care doresc să obțină titlul de „Ambasador eTwinning” sunt invitate să elaboreze  cel puțin două articole distincte de prezentare a Acțiunii, în care să valorifice propria experiență în derularea de proiecte eTwinning.

Mai multe informații despre condițiile de participare și modul de desfășurare a campanie sunt disponibile pe pagina dedicată: http://etwinning.ro/fii-ambasador-etwinning-2013/

eTwinning este o iniţiativă a Comisiei Europene, lansată în 2005 şi coordonată de European Schoolnet, cu scopul iniţial de a facilita parteneriatele între instituţii de învăţământ preuniversitar din Europa. Ulterior, scopurile acţiunii s-au consolidat, platforma etwinning.net devenind o comunitate a şcolilor din Europa, reunind până în prezent peste 200.000 de cadre didactice din peste 95.000 de şcoli. În România, acţiunea eTwinning este coordonată de Centrul pentru Inovare în Educaţie -TEHNE (www.tehne.ro), în parteneriat cu Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei (www.ise.ro). Peste 12.500 de cadre didactice din 5000 de şcoli din România sunt înscrise în comunitate și s-au implicat în peste 5500 de proiecte derulate în parteneriat cu profesori și elevi ai școlilor din toată Europa.

Mai multe informații despre eTwinning: www.etwinning.ro și www.etwinning.net.

Echipa eTwinning România  dorește mult succes participanților la campania „Fii ambasador eTwinning!” 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.