Beneficii ale unui sistem de formare de tip e-learning a personalului didactic

Odată cu extinderea noilor tehnologii informaționale, multe segmente ale formării se bazează pe acest cadraj tehnic ce presupune, evident, numeroase avantaje. Una dintre ipostazele de concretizare a acestei formule educaționale vizează formarea continuă a cadrelor didactice.

Dacă până în prezent cei mai mulți dintre profesori au urmat căi „tradiționale” de perfecționare, cu un consum mare de resurse, financiare și de timp, recent s-au pus bazele unui dispozitiv de formare care îngăduie o utilizare mult mai eficientă a resurselor invocate.

Anunţ complet: http://www.doxologia.ro/educatie/eveniment/beneficii-ale-unui-sistem-de-formare-de-tip-e-learning-personalului-didactic

Mai multe informaţii: http://www.rifse.uaic.ro/

Add:
Platforme si sisteme de e-learning

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.