Bacalaureat 2011: Proba de evaluare a competentelor digitale va incepe in data de 10 iunie

Data:

Potrivit OM 4.799/2010, perioada de desfăşurare a probelor examenului de Bacalaureat 2011 este 6 iunie – 1 iulie 2011. În cadrul examenlului de bacalaureat, proba D de evaluare a competenţelor digitale începe vineri, 10 iunie şi durează 5 zile.

Direcţiile responsabile cu organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat au propus conducerii Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului ca prima zi a probei D de evaluare a competenţelor digitale să se desfăşoare în data de vineri, 10 iunie 2011. Perioada alocată desfăşurării probei D se menţine la 5 zile.

Comunicatul de presa al MECTS: http://www.edu.ro/index.php/pressrel/15215

Articolul precedent
Articolul următor
Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...