Astronomia, de Ascendia Design – al şaptelea iBook Textbook disponibil în lume

Apple introduce un nou tip de texbook pentru iPad, proiect născut din nevoia de unelte educaţionale adaptate timpului prezent. Cu ce diferă aceste textbook-uri? Sunt textbook-uri create de dezvoltatori utilizând un nou software. Acestea pot înlocui cărţile în format clasic şi toate lipsurile aferente utilizării lor (deteriorare, greutate în ghiozdan, număr limitat de copii) şi sunt accesibile tuturor studenţilor care astăzi sunt atât de atraşi de tehnologie.

Ascendia Design prezintă “Astronomia” – al şaptelea iBook textbook lansat în categoria Natură şi Ştiinţă a textbook iBook-urilor Apple

Astronomia, de Ascendia Design, este un textbook multi-touch disponibil pentru iPad, cu modele 3D, filme explicative, widgeturi şi galerii foto care captivează ochiul privitorului. A Glimpse of the Solar System este o prezentare succintă a trei subiecte: telescopuri, nave şi sonde spaţiale şi corpuri cereşti.

Manualul digital se poate descarca de aici: Link iTunes

Mai multe informaţii: http://www.ascendia.ro/stiri-evenimente/astronomia-de-ascendia-design-al-saptelea-ibook-textbook-disponibil-in-lume

 

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.