Artistul CRBL – educator virtual în jocurile educative EduTeca

Pentru că şi-a dorit să se implice mai mult în educaţia fetiţei sale, Alesia (4 ani), CRBL a devenit de câteva zile erou de jocuri pe calculator.

CRBL este educatorul virtual din noua aplicație produsă de Ascendia Design:  “Fănică și CRBL – Cupa EduTeca”. Titlul face parte din Seria Prietenii Sănătății.

“Am cumpărat un joc educaţional, pe CD, pentru Alesia. Mama fiind educatoare, i l-am dat să-l testeze, să-mi spună la ce nivel este şi dacă este ok. Apoi am început să-l joc cu Alesia, care este  de-a dreptul înnebunită după el. În fiecare seară verificăm ce mai face Fănică… Apoi i-am contactat pe aceşti băieţi care produc astfel de jocuri şi le-am spus că vreau să mă implic şi eu în această poveste. Au fost foarte încântaţi de propunerea mea, iar aceasta este prima noastră colaborare, primul CD, pentru că vor urma şi altele. Şi mai pregătesc o surpriză, peste două-trei săptămâni, când acest CD se va găsi la chioşcuri, le voi oferi şi albumul meu, ca bonus. ” a declarat artistul.

Conținutul aplicației educative:

1. Cifre, litere, forme geometrice, formare de cuvinte, recunoastere sunete instrumente muzicale
2. Recunoștere poziții spațiale, diferențiere după mărime, numărat 1-10, grupuri de obiecte.
3. Jocuri cu teme sportive, puternic interactive:
Tenis, Fotbal, Baschet, Înot, Gimnastică
+ Multiplayer – copiii pot învăța în siguranță cu alți copii de vârsta lor!

Aplicația se poate cumpăra și din magazinul elearning.ro: 

1. Licență electronică

2. CD – Livrare fizică

sau pentru tablete cu Android – din Google Play:  Fănică și CRBL – Cupa EduTeca

Limbă: Română
Vârstă recomandată: 3-7 ani

 

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.