Alatura-te echipei Educatorii Nano!

NANOYOU este acum în căutarea de noi cadre didactice Nano pentru a aduce la clasă nanotehnologiile. NANOYOU este o modalitate foarte bună pentru şcoli şi educatori pentru a primi informatii de prima mână cu privire la nanotehnologii direct de la centrele europene de primă mărime de cercetare a nanoştiinţei, şi pentru a descoperi posibilităţile oferite de aceste tehnologii.Eşti interesat în procesul de predare a nanotehnologiilor? Alatura-te echipei Educatorii Nano  şi ai posibilitatea de a primi activităţi creative şi interesante, materiale didactice pentru a preda nanoştiinţele.
 
NANOYOU este acum în căutarea de noi cadre didactice Nano pentru a aduce la clasă nanotehnologiile. NANOYOU este o modalitate foarte bună pentru şcoli şi educatori pentru a primi informatii de primă mână cu privire la nanotehnologii direct de la  centrele europene de primă mărime de cercetare a nanoştiinţei şi pentru a descoperi posibilităţile oferite de aceste tehnologii.

O atenţie specială este acordată implicatiilor etice, de siguranţă şi sociale, precum si limitelelor prezente şi viitoare în domeniul dezvoltării ştiinţifice.

Şcolile participante şi profesorii vor primi o serie de activităţi şi materiale, inclusiv clipuri video, animaţii online, jocuri, ateliere de lucru, dialoguri virtuale şi experimente virtuale bazat pe cercetarea existentă.

Echipa educaţională NANOYOU a elaborat, de asemenea, programe de o zi şi module de lecţii. Toate documentaţia pentru acestea va fi accesibila online şi poate fi descărcata gratuit. Profesorii pot accesa, de asemenea, normele de utilizare pentru fiecare instrument de nanotehnologie şi setul de formare/ training.

În plus, toate şcolile înregistrate care au nevoie de asistenţă în organizarea activităţilor lor pot conta pe suportul on-line şi prin telefon.

Completaţi formularul de cerere aici

Pentru informaţii suplimentare privind NANOYOU, vă rugăm să vizitaţi www.nanoyou.eu

Surse:http://www.xplora.org, http://www.youtube.com/user/NANOYOUproject

Adrian Mihiotis

Adrian Mihiotis

Profesor limbi straine la Şcoala cu clasele I-VIII ''Pia Bratianu'', Bucuresti. Absolvent al Facultatii de limbi si literaturi straine, Universitatea Bucuresti.