Academia SIVECO iti asigura o cariera asa cumiti doresti

  0
  4

  30 de tineri merituoşi vor beneficia de a treia ediţie a programului academic SIVECO.

  În luna mai a acestui an începe a treia ediţie a Academiei SIVECO, un program de recrutare şi pregătire profesională special conceput pentru studenţii în ani terminali sau la master de la două cunoscute instituţii de învăţământ superior din Bucureşti – Academia de Studii Economice (A.S.E.) şi Universitatea Politehnica Bucureşti.
   
  "Prin "Academia SIVECO", încercăm să realizăm o punte între studiu şi practică, atât de necesară astăzi pentru tinerii absolvenţi. Ne propunem prin acest program ambiţios să pregătim viitori angajaţi pentru toate departamentele din SIVECO România, să le dezvoltăm abilităţile necesare pentru activitatea lor ulterioară, dându-le în acelaşi timp posibilitatea să răspundă şi îndatoririlor de studenţi", declară Daniela Bichir, Vice-preşedinte Calitate&Resurse Umane la SIVECO România.
   
  Programul Academic SIVECO este o şansă unică pentru studenţii aflaţi la "început de drum" în domeniul IT, pentru că admiterea în program nu necesită nicio experienţă prealabilă. Programul asigură celor selectaţi burse lunare, alături de participarea la cursuri predate de practicieni şi traineri cu experienţă, unde iau contact cu cele mai noi tehnici de predare şi asimilare a informaţiei. Un aspect esenţial al programului este acela că, după terminarea lui, absolvenţii primesc şi un contract de angajare în cadrul companiei.
   
  Practic, tinerii "academicieni" sunt juniori SIVECO, câştigând astfel şansa reală de a işi începe cariera într-o companie de mari dimensiuni şi perspective din mediul de business românesc şi regional. "Academia SIVECO" are multiple specializări – de la cele tehnice, până la consultanţă, implementare şi vânzări. Mai mult, tinerii au acces şi la cursuri de "soft-skills", unde işi pot dezvolta abilităţile de comunicare şi prezentare, importante pentru dezvoltarea viitoare a unui tânăr specialist.
   
  "Academicienii" lucrează alături de oamenii din echipa SIVECO – unii dintre cei mai buni specialişti de software din România. Și, precum ceilalţi angajaţi din companie, sunt integraţi într-un plan de carieră realizat conform cu dorinţele şi propriile performanţe, dar şi cu cerinţele de business. Studenţii pot beneficia de un program part-time şi de timp pentru studiu în perioada sesiunilor.
   
  "În esenţă, "Academia SIVECO" este un program de specializare a tinerilor în domeniul IT şi, totodată, o oportunitate pentru absolvenţii şi studenţii ce işi doresc o carieră în acest sector. A deveni parte a echipei SIVECO echivalează cu a te integra într-o companie de prestigiu, care a fost dintotdeauna deschisă tinerilor, investindu-i cu încrederea pe care noi consideram că o merită", declară Daniela Bichir, Vice-preşedinte Calitate&Resurse Umane la SIVECO România.
   
  Liderul caselor româneşti de software, SIVECO participă activ la formarea unor specialişti capabili să se integreze cu rapiditate în colective şi proiecte ambiţioase. Încurajând studenţii să înveţe şi angajându-i pe cei mai entuziaşti şi merituoşi dintre ei, SIVECO investeşte pe termen lung în tinerele talente şi continuă să fie o companie deschisă lor.
   
  Despre SIVECO România 
  Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din România, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi spaţiul CSI. Între acţionarii SIVECO Romania se numară Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresându-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness atât pentru piaţa locală cât şi pentru cea internaţională. De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.
   
  În prezent, soluţiile SIVECO sunt utilizate de catre 1800 de clienţi din 35 de ţări. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizaţi în Romania şi includ atât institutii publice importante – Ministerul Educaţiei şi Cercetării din România, Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerul Afacerilor Externe, Casa Naţionala de Asigurări pentru Sănătate, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Autoritatea Naţională a Vămilor – cât şi companii private de referinţă – Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacău, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timişoara, URSUS Breweries etc.
   
  SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2000 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează şi dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) şi internaţionale (Asociaţia Europeană pentru Tehnologia Informaţiei – EITA şi Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).
   
  De-a lungul celor 16 ani de existenţă, compania a dobândit o solidă reputaţie internaţională. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din România care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obţinând un număr record de nominalizări la concursul ICT Prizes organizat anual de către Consiliul European pentru Ştiinţe Aplicate, Tehnologie şi Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale în domeniul educaţional au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene şi "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodată considerate de către Asociatia Internaţională de Project Management (IPMA) între cele mai importante realizări mondiale în domeniul managementului de proiecte.
   
  Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro şi www.advancedelearning.com.
   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.