Universitatea Seton Hill din SUA va da fiecărui student câte un iPad

Universitatea Seton Hill, o mică instituție de învățământ superior din Greensburg, SUA, a declarat astăzi că intenţionează să dea fiecărui student un iPad nou începând din această toamnă. Aproximativ 2100 de studenţi sunt înscriși la Seton Hill, deci investiția universității ar reprezenta cam 1 milion de dolari.

”Iniţiativa iPad marchează inițierea programului Griffin Technology Advantage. Prin acest nou program le sunt oferite studenţilor cele mai bune instrumente tehnologice şi de colaborare de învăţare, universitatea asigurându-se că absolvenții vor avea competențe la cele mai înalte standarde, orice carieră ar alege și orice slujbă i-ar atrage după ce termină facultatea – chiar și în profesii care nu au fost create încă.”

 

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.