Seminar internaţional pentru inspectorii şcolari responsabili cu promovarea utilizării TIC în educaţie

În perioada 26-28 octombrie 2007, va avea loc la Nottingham, Marea Britanie, seminarul internaţional cu tema eTwinning. The International Dimension and ICT in Education, care se adresează inspectorilor şcolari responsabili cu proiecte europene şi cu promovarea utilizării noilor tehnologii în educaţie. Detalii: www.etwinning.ro.

Cui se adresează?

Seminarul se adresează inspectorilor şcolari responsabili cu proiecte europene şi cu promovarea utilizării noilor tehnologii (TIC) în educaţie, specialiştilor în elearning, persoanelor-cheie în promovarea programului eTwinning şi în stimularea participării şcolilor.

Cum vă puteţi înscrie?

Dacă sunteţi interesat să participaţi, trimiteţi prin e-mail un CV în format european la NSS-România, până vineri, 12 octombrie:

Olimpius Istrate, coordonator Componenta pedagogică eTwinning,
email: olimpius.istrate [at] elearning.ro

Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei
Str. Ştirbei Vodă nr. 37, sect. 1, Bucureşti, 010102
Tel. 021 / 3142782, 3142783
Fax. 021 / 312 1447

Condiţiile participării

Costurile de transport şi diurna pentru perioada de deplasare vor fi rambursate din bugetul proiectului, de către NSS-România.

Criteriile de selecţie sunt disponibile pe www.etwinning.ro, în secţiunea Noutăţi.

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.