Google și Asus lucrează la o tabletă de 99 de dolari

Google si Asus planuiesc sa lanseze inca doua tablete pana la sfarsitul anului 2012, dintre care una va costa doar 99 dolari!

Daca speculatiile sunt adevarate, Google ar putea da o lovitura Apple, ce pregateste lansarea iPad mini, tableta mai mica si mai ieftina, in aceasta toamna.

Pretul de 99 dolari pentru o noua tableta Google Nexus este insa relevant doar daca cele doua companii vor reusi sa ofere un produs de calitate foarte buna. Daca Asus si Google economisesc prea mult, si acest lucru se reflecta in calitatea tabletei, noul Google Nexus de 99 dolari va fi doar o alta tableta „low cost”.

Surse: Hit.roDigiTimes 

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.